Crosstrainer via Marktplaats

Crosstrainer via Marktplaats?

Je crosstrainer via Marktplaats halen kan gunstig lijken ten opzichte van een normale crosstrainer zaak.

Pas op slinkse methodes

Legio handelaren op het web die het begrip transparantie weinig zegt. Een voorbeeld is o.a. hier te lezen. Wie met zulke partijen in zee gaat ontdekt meestal snel dat hier wat haken en ogen aan zitten.

Crosstrainer tweedehands of restpartij

Veel kopers van om het even welke artikelen gaan er makkelijk vanuit dat een verkoper verstand heeft van zijn product. Althans meer dan een privé aanbieder. De realiteit is dat veel opkopers hun handel gewoon rechtstreeks op Marktplaats kiepen en dat net zo goed met andere artikelen hadden kunnen doen. Van daaruit word de koper gepusht met dringende advertenties ‘TIJDELIJKE ACTIE!’ of ‘BODEMPRIJZEN WEES ER SNEL BIJ!’.

crosstrainer marktplaats

Manipulatieve verkoopmethodes

Onwaarschijnlijke kortingen en acties die snel aflopen

Dergelijke methodes laten je denken dat je de boot gaat missen en zorgen dat je overhaast een deal sluit. Die je anders misschien niet gesloten had. Geen nood want deze deals zijn niet tijdelijk. De crosstrainer word echt niet duurder (als hij al bestaat) want hij dient alleen om jou naar de verkoophal te krijgen.

Net verkocht of geen voorraad

Slinkse truc van dezelfde orde. Een gillende advertentietekst sleurt je naar de verkoophal en een verkoper bewerkt je direct. Helaas is jouw beoogde crosstrainer er niet maar jij krijgt een speciale aanbieding met een superdeluxe extra korting. Stink er niet in. Deze crosstrainer die je nu krijgt voorgeschoteld is het type dat de verkoper wíl dat je koopt.

Gammele crosstrainer < goede crosstrainer

Er word je aangeboden een crosstrainer te testen. Dat model is toevallig erg slecht. Dat valt jou als koper zelfs op. De vriendelijke handelaar heeft echter nog wel een andere staan. Omdat die je budget overschrijdt krijg je een eenmalige korting. Lekker toch? Niet heus. Hier word dezelfde truc toegepast als in het voorgaande voorbeeld. Dit apparaat is wat de verkoper aan je wil verkopen. Die andere slechte crosstrainer is alleen om deze er beter uit te laten zien.

Slotsom

Koop je een loopband via Marktplaats ga dan het liefst in zee met een privé aanbieder. Toch op zoek naar gegarandeerde kwaliteit? Kies dan voor een loopband uit een erkende winkel met garantie. In deze tijd zijn ook goede loopbanden scherp geprijsd. Goed geregelde garantie voorkomt een hoop ergernissen achteraf.

Crosstrainer via Marktplaats kopen? Kies dan voor een privé verkoper. Ben je toch graag zeker van kwaliteit? Ga dan voor een crosstrainer uit een deskundige winkel waar garantie op zit. Het huidige aanbod bevat veel goede en betaalbare crosstrainers. Verzekerd van garantie loop je in ieder geval iets mis, namelijk een hoop frustraties achteraf.