Crosstrainer thuis 5 redenen

Crosstrainer thuis – 5 redenen

crosstrainer thuis

Buiten kun je natuurlijk lopen of fietsen maar als de crosstrainer nou net je favoriete apparaat is kun je eigenlijk alleen maar naar de sportschool. Of een crosstrainer thuis neer zetten. De sportschool biedt natuurlijk meer keuze maar toch blijkt in de praktijk dat veel mensen een duidelijk favoriet toestel hebben. Goedkope fitnessapparatuur is er genoeg. Ontelbare sporters namen dan ook al een voordelige loopband, hometrainer of een goedkope crosstrainer thuis en willen niet anders meer. Dat scheelt hun ook een berg ergernissen op de gym.

1: Je bespaart geld Een fitness abonnement is niet bepaald gratis. Elke maand gaat er een fiks bedrag aan contributie vanaf en ook je auto rijdt er niet op lucht naartoe. Effectief betaal je dus een stuk meer dan alleen het abonnementsgeld. En als je een tijdje wat minder gaat loopt de automatische incasso evengoed door.

2: Je houdt tijd over Een uur gaan trainen wil niet zeggen dat je een uur later dan ook weer thuis komt. Je rijdt er naartoe, moet nog omkleden en douchen. Al die dingen kosten tijd en zo ben je uiteindelijk al gauw twee uur weg. Neem een crosstrainer thuis of een goedkoop kracht fitnessapparaat en je wint zeker een uur tijd per dag.

3: Geen slecht getimede openingstijden Niet meer haasten vanuit je late shift om nog gauw voor sluitingstijd te gaan trainen (komt er dan meestal toch niet meer van). Je loopt naar boven of naar de schuur waar je fitnessapparaat altijd beschikbaar is (oké tenzij je moeder of je huisgenoot ineens een aanval van sportiviteit heeft) en traint hoe het jou uit komt.

4: Minder uitstel Dit hangt samen met punt 2. Met name wanneer je het druk hebt, en wie heeft dat tegenwoordig nou niet, schiet het er nogal eens bij in om naar de gym te gaan. Ach ik ga morgen wel denk je dan. Als je de deur niet uit hoeft, wel, dan zijn het maar 30 minuten die het je kost om tóch te trainen. Die drempel is al een stuk lager en vaak pak je dan toch nog even gauw een training mee. Ook al is het een korte sessie, op lange termijn doen al die korte sessies wonderen voor je conditie en gewicht.

5: Het comfort en gemak Alle voorzieningen van je eigen thuis. Muziek precies zoals jij het wil. Na de training even afspoelen onder je eigen douche waar alleen jij in je blootje rond loopt. Als laatste in onze serie redenen is dat toch een lekkere bonus.