Crosstrainer op afbetaling

Crosstrainer betalen in termijnen

In een aantal gevallen is het mogelijk de aankoopprijs in gedeelten te voldoen. U spreekt een aantal termijnen af en krijgt de crosstrainer alvast thuis geleverd. Geen lease constructie, de crosstrainer is meteen van u. Hier is een crosstrainer op afbetaling mogelijk.

Kosten crosstrainer

In de winkel word u getrainde verkopers slim begeleid naar een toestel met een voor het bedrijf maximale winstmarge. In de meeste gevallen komt u daarmee boven uw budget uit. Een goede verkoper zal immers altijd vragen wat u met het toestel wil doen. U vervolgens opwarmen met een uitstekend toestel met vele mogelijkheden en dan vragen naar uw budget. Op dat moment zal blijken dat het apparaat waar u naar kijkt daar ver boven uit steekt. Natuurlijk kunt u voor een iets lagere prijs (uw maximale budget!) óók een redelijk goed toestel kopen. Wanneer u hiermee instemt accepteert u eigenlijk mindere kwaliteit. Meer winstmarge voor de verkoper en u komt nog wel eens terug voor een nieuwe goedkope crosstrainer als deze het begeeft. U bent immers fijn geholpen.

Crosstrainer op afbetaling?

In zulke gevallen kunt u vaak beter iets langer wachten tot u uw budget iets kunt verhogen. Of tot u een scherpe aanbieding voorbij ziet komen. Of als u toch niet te lang wilt wachten de crosstrainer in delen financieren. Winkeliers zullen hierin echter niet voorzien. Online is dit incidenteel wel mogelijk. U kunt uw crosstrainer gespreid betalen bij deze partij.

Crosstrainer huren

Een crosstrainer huren lijkt aantrekkelijk. U betaald immers maar een fractie van de prijs. Wel is het zo dat de huurprijs in de praktijk duur uit valt. Zeker wanneer u dit vergelijkt met de prijs van een sportschool abonnement. Voor de gemiddelde 60 euro die u uitgeeft aan de huur van uw crosstrainer kunt u wel twee maanden sporten bij de meeste fitnesscentra. Waar u van alle apparatuur gebruik kunt maken in plaats van alleen een crosstrainer. Wanneer u regelmatig wil blijven sporten is het huren van een crosstrainer ineens een stuk minder voordelig. Uiteindelijk betaalt u immers altijd extra voor de portemonee van de verhuurder.

Niet naar de sportschool U wilt toch thuis op uw crosstrainer kunnen trainen? Ook hier geldt dat als u regelmatig sport u op termijn vooral de bankrekening van het verhuur bedrijf vult. Zeker als het gaat om toestellen van iets betere kwaliteit. Wat meestal het geval is bij lease. U leent bijvoorbeeld de F1 Smart van Life Fitness. Deze kost bij de meeste winkels ongeveer €2300,-. Huren kost gemiddeld 120 euro per maand. Na 19 maanden heeft u dus de volledige aankoopprijs betaald. Maar na die anderhalf jaar is de F1 Smart nog niet afgeschreven. Als u het toestel in bezit zou hebben zou u op dat punt kostenvrij zijn maar wel profiteren van levenslange garantie op het frame. Daarnaast nog 10 jaar garantie op de motor en 5 jaar op de onderdelen.

Budget crosstrainer

Ook kunt u uw denkproces nog eens overdoen. Het kan lonend zijn om nog eens kritisch te kijken naar uw wensen. Wat heeft u echt nodig op uw crosstrainer? Het kan zomaar zijn dat een voordeliger crosstrainer óók voldoet.