Crosstrainer Kettler

Crosstrainer Kettler kopen?

Kettler is een van de bekendste betrouwbare merken thuis fitnessapparatuur. Kettler fitnessapparaten hebben in de regel een goede prijs kwaliteit verhouding. Naast crosstrainers heeft Kettler ook loopbanden, hometrainers, roeitrainers en overige fitnessapparatuur. Kijk hier voor alle crosstrainers van bestaande webshops of ga meteen door naar de goedkoopste crosstrainer shop. Fabrikanten verkopen in de regel niet rechtsteeks aan consumenten. Omdat de meeste fitness winkels niet alle merken fitnessapparatuur verkopen of slechts een paar modellen in voorraad hebben ziet u zelden het volledige assortiment crosstrainers van een producent. Daarom hebben we hieronder alle Kettler modellen van webshops gefilterd.

Overzicht Kettler crosstrainers

 

Items per page:
Sort:

Items per page:

 

Kettler fitnessapparatuur

Sinds het midden van de vorige eeuw is Kettler actief in de sport en ontspanningsmarkt. Gedurende die periode is een aantal kenmerkende producten afgeleverd, zo bijvoorbeeld de ‘Golf’ lijn in de hometrainers die in de tachtiger jaren een van Europa’s favoriete fitnessapparaten werd. Tegenwoordig is de leiding van het bedrijf Kettler in handen van de dochter van oprichter Heinz Kettler. Uit het in ’49 opgezette familiebedrijf is anno 2015 een mondiale fitness en vrijetijds firma ontstaan met ruim 1000 medewerkers. Onder andere middels kwalitatief sterke en goed geprijsde fitnessapparatuur voor de thuis fitness markt draagt Kettler als zodanig bij aan een verbeterde levenskwaliteit van de bevolking. Speerpunten voor Kettler fitnessapparatuur zijn met name functionaliteit, gebruikersgemakt, goed design maar boven alles gaat de aandacht uit naar zorgvuldig gemonitorde kwaliteit.

Crosstrainer Kettler waar moet u op letten?

U wil een Kettler crosstrainer kopen? Let dan vooral op het belastbaar gewicht. Het maximale gebruikersgewicht dat de crosstrainer kan dragen, en op het gewicht van de crosstrainer zelf. Hoe zwaarder hoe beter. Ook de garantiebepalingen zijn een punt om vooraf even te lezen. Daarna komen zaken als het aantal instellingen en voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s aan bod. De voordeligste Kettler crosstrainer zaak? Op dit moment is dat deze zaak.