Beste crosstrainer

De aller beste crosstrainer?

Welke de beste crosstrainer de is hangt namelijk van veel dingen af. Het ene toestel kan intensievere trainingen aan, het andere is ergonomischer in het op en afstappen. Toestel A biedt meer weerstand, toestel B is zuiniger met energie. Vergelijk crosstrainers of bekijk hier de beste crosstrainer.

beste crosstrainer

Welke crosstrainer is beter

Kies een crosstrainer die 120 kilo of meer kan dragen. Dit is de eerste en zonder twijfel de beste aanbeveling die er is. De beste crosstrainer is van zichzelf al niet de lichtste (hoe zwaarder hoe steviger hij staat) en kan aardig wat gewicht aan. Het laatste wat u wil is tijdens de workout het idee hebben dat u elk moment om kunt vallen. Bovendien staat u zelf immers al niet bepaald stil op uw crosstrainer, u heeft uw armen en benen hard nodig om in beweging te blijven en liever niet rechtop te blijven. De beste crosstrainer kan dus bovenal veel impact aan zonder te wiebelen. Het tweede belangrijkste punt is het vliegwiel. Een vliegwiel van 15+ kilo is zwaar genoeg.

Wat kost een goede crosstrainer?

Echt de aller aller beste crosstrainers voor professioneel gebruik zitten in een prijscategorie van meer dan 4000 euro. Deze zijn meestal ook uitgerust met zeer zware materialen zoals vliegwielen van 30 – 40 kilo en soms wel meer dan 10 jaar garantie. Gelukkig hoeft u niet zo extreem te gaan en gelden voor thuis gebruik andere spelregels. Een crosstrainer voor één of enkele personen heeft een stuk minder te verduren. Voor de meeste mensen is een crosstrainer van een goed ervaren fitness merk (Focus Fitness, Tunturi, Finnlo) rond ongeveer 800 euro heel goed voor thuis. De top 5 best geteste crosstrainers bevinden zich allemaal ongeveer in die range. De prijs-kwaliteit verhouding is bij deze crosstrainers erg goed en stuk voor stuk blijven ze allemaal onder de 1000 euro grens. De voordeligste online crosstrainers vinden? Vind de goedkoopste crosstrainer zaken van dit moment.